Batoane ciocolata termostabila Barry Callebaut

  • img_0

Descriere

Inima celor mai grozave rulouri si produse de patiserie daneza, aceste bastoane clasice termostabile din ciocolata neagra (amaruie) 100% nu va vor dezamagi. Cu gust intens de cacao si reteta lor speciala, continand mai putin unt de cacao, rezista la temperatura cuptorului de pana la 200 ° C fara arsuri. Toata famila le va adora, cu siguranta.

Acest baton de ciocolata veritabila neaga, termostabila, cu minim 44% cacao si o lungime 8 cm, este ideal pentru produsele de panificatie (cornuri, croissante) care necestita coacere.

Dimensiuni:

Lungime 78 mm - 82 mm
Latime 8 mm

Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsificator: lecitina de Soia, aroma naturala de vanilie

Posibil alergeni: Poate contine urme de lapte. Substanta uscata de cacao, minim 44%.

Valori nutritionale: medii pe 100 g / produs: Energie 495 kcal / 2071 kJ, Total gasimi 25,6 g (din care acizi grasi saturati: 15,3 g), Carbohidrati: 56,2 g, (din care zaharuri: 53,4 g), Proteine 5,3 g, Fibre 8,3 g, Sare 0,01 g

Conditii de pastrare: A se pastra in incaperi racoroase, curate si uscate (umiditatea relativa a aerului de maxim 70%) fara mirosuri puternice si ferit de razele soarelui. Temperatura de depozitare: 12 - 20 °C.