Faina

  • Faina pt. pizza Liszt 5/1 Ungaria
    Faina pentru pizza import Ungaria, asigura aluatului de pizza o elasticitate deosebita. Se lucreaza foarte bine, produsele rezultate fiind de calitate deosebita. Este ambalata la pungi de...
    Mai mult
  • Faina pt. pizza Bacskai 5/1
    Faina pentru pizza import Ungaria, produsa de Goodmills Ungaria. Proprietati calitative deosebite, cu gluten peste 30. Fiind ambalata la 5 kg se preteaza pentru malaxoare mici.
    Mai mult
  • Faina Bacskai BL55
    Faina de patiserie Bacskai BL 55, produsa de Goodmills, la Baja in Ungaria. Este recomandata pentru patiserie, asigurand obtinerea unor produse de calitate, si constante. Este ambalata la 1,...
    Mai mult
  • Faina BL55 LISZT MESTER Komarom 5kg
    Faina pentru patiserie si paine tip BL55, produsa in Ungaria de Goodmills, este o faina deosebita, calitativ datorita selectiei speciale a graului, ce asigura un gluten peste 30, si indicele de...
    Mai mult
  • Faina Semola Durum Rimacinata 5 kg
    Faina semola rimacinata durum este o faina grisata speciala pentru paste uscate sau proaspete. Aceasta faina este folosita cu succes pentru a obtine un gust deosebit si o coaja crocanta a...
    Mai mult
  • Faina pt. pizza Frumenta Manitoba 15 kg
    Faina este obtinuta din griu canadian din regiunea Manitoba. Proteina si puterea ridicata recomanda produsul pentru pizza cu dospire lunga 24-48 ore, care confera produsului final o aroma...
    Mai mult
  • Faina Bio integrala macinata pe piatra
    Faina Bio macinata pe piatra este o faina integrala, dedicata produselor de panificatie artizanala. Datorita continutului de fibra este recomandata pentru produsele dietetice.
    Mai mult
  • Faina pentru pizza Frumenta 5 kg
    Faina Pizza Frumenta, chiar daca este o faina care se procesate cu timp scurt-mediu( 4-8 ore) de fermentatie, aluatul este gustos, aromat si luminos. Bord este deosebit crescut, apetisant si...
    Mai mult
  • Faina integrala de grau
    Faina de grau integrala pastreaza toate proprietatile si caracteristicile boabelor de grau din care a fost obtinuta. Integrarea de metode de preparare traditionale in procesul de macinare...
    Mai mult
  • Faina pizza Verace
    Faina pentru pizza toate tipurile de pizza tip 00 cu 10/16 ore timp de dospire, si pastrare 72 ore in frigider.
    Mai mult