Ingrediente cofetarie si patiserie

  • Ciocolata Neagra Barry Callebaut
    Descriere Aceasta ciocolata este cea de care aveti nevoie atunci cand va doriti un gust intens si amarui de ciocolata. Reteta nr. 70-30-38 este una dintre ciocolatele dark preferata de...
    Mai mult
  • Ciocolata lapte Barry Callebaut
    Descriere   Ciocolata cu lapte cu un gust de cacao foarte intens si mai putin zahar. Atunci cand cautati o ciocolata cu lapte care are intensitatea de cacao a unei ciocolate...
    Mai mult
  • Ciocolata alba Barry Callebaut
    Descriere   Ciocolata cu lapte cu un gust de cacao foarte intens si mai putin zahar. Atunci cand cautati o ciocolata cu lapte care are intensitatea de cacao a unei ciocolate...
    Mai mult
  • Batoane ciocolata termostabila Barry Callebaut
    Descriere Inima celor mai grozave rulouri si produse de patiserie daneza, aceste bastoane clasice termostabile din ciocolata neagra (amaruie) 100% nu va vor dezamagi. Cu gust intens de cacao...
    Mai mult
  • Cacao
    Descriere produs Cacao pudra – Chocovic Pudra de cacao, produsa in Spania, cu o grasime de 22% si o culoare rosu inchis, ofera dulciurilor o aroma si o culoare...
    Mai mult
  • Faina de migdale
    Descriere Faina de migdale este ideala pentru retetele de maccarons, blaturi de tort si fursecuri delicioase. Ingrediente: migdale 100%. Conditii de depozitare: la loc uscat si...
    Mai mult
  • Fulgi de migdale
    Fulgi de migdale 
    Mai mult
  • Fistic granule
    Fistic granule de  Iran , punga vidata de 1 kg
    Mai mult
  • Miere
    Miere poliflora la 1 kg.
    Mai mult
  • Aroma rom, vanilie
    Aroma  rom, vanilie 
    Mai mult